Ali Niyazi Konuk İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Devletimizin denetim ve himayesinde İslam dininin temel iki kaynağı olan Kur´an ve sünneti referans alan bir din öğretimini gerçekleştirmek, öğrencilere doğru inanç, doğru bilgi, doğru düşünce ve doğru davranış kazandırmak, kemmiyeti ihmal etmeden keyfiyeti merkeze alan bir anlayışla, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımıza, yaşayacakları çağın bilgi ve becerilerini vermeye çalışmaktayız.

Misyon: Geçmişimizden kopmadan yeni bir gelecek inşa etmek için milli- manevi duygu ve değerlerimizi muhafaza edip daha ileriye taşımak amacıyla öğrencilere yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler yapmak.

Başarılar:

Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İNGİLİZCE- ARAPÇA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://769613.meb.k12.tr

Adres - ÇAĞLAYAN MAH. 4559 SK. NO 6 HENDEK / SAKARYA

Öğretim Şekli :NORMAL- TAM GÜN

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.

Adres - ÇAĞLAYAN MAH. 4559 SK. NO 6 HENDEK / SAKARYA

Ulaşım İlce merkezinden çaglayan çamlica servis araclariyla ulaşim saglanmaktadir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 km uzakligi bulunmaktadir.